Оновлений енергоофіс електропостачальника YASNO працює в Кривому Розі за новою адресою

Відтепер жителі Кривого Рогу можуть відвідувати новий енергоофіс YASNO за адресою пл. Горького, 10. У період карантину очне обслуговування здійснюється за попередньою реєстрацією.

Записатися на візит до енергоофісу електропостачальника YASNO можна за телефоном 099-350-71-82.

Новий енергоофіс у Кривому Розі – це сучасний простір з цифровими рішеннями та затишною атмосферою. Після оновлення в ньому з’явилися: зона продажів товарів та послуг з енергоефективності, термінали самообслуговування для передачі показань лічильника, система електронної черги, зона експрес-обслуговування, де можна вирішити типові питання без очікування, дитячий куточок, окремі зони обслуговування населення та підприємств.

В енергоофісі YASNO клієнти можуть:

  • замовити продукти та сервіси з енергоефективності – набори з двозонним лічильником Розумний Watt, проекти зі встановлення дахових сонячних панелей «під ключ», енергоощадну кліматичну техніку;
  • провести звіряння розрахунків за електроенергію, спожиту після 1.01.2019 р.;
  • укласти/розірвати/переоформити договір на постачання електроенергії;
  • укласти договір для виробників електроенергії за «зеленим» тарифом;
  • відновити електропостачання після відключення.

«Більшість питань з електропостачання можна вирішити через дистанційні сервіси YASNO: Особистий кабінет, чат-бот у Viber, мобільний додаток, контакт-центр, сторінку у Facebook. Звертатися особисто до енергоофісів доречно лише у випадках, що потребують оформлення паперових документів. Тепер жителі Кривого Рогу можуть це робити в сучасних комфортних умовах з дотриманням всіх правил безпеки», - сказав директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.

Нагадуємо, що з питань якості та надійності електропостачання, стабільності напруги, усунення аварій у мережі, встановлення електролічильників та фіксації їх показань, підключення/відключення від мережі, перевірки даних щодо обсягу спожитих кіловат-годин - слід звертатись до оператора системи розподілу, до мереж якого підключено будинок.